diumenge, 3 d’abril de 2011

Salsa de calçots

Hola a tots ,publico la recepta de la salsa de calçots que faig jo per si la voleu fer-la i provar-la.





Ingredients per unes 10 persones :  


8 Tomàquets ben madurs , tipus ramellet.
5 Nyores si no en trobeu podeu posar 1 pebrot vermell.
4 Grans d’all.
1 Ou.
3 Punys d'ametlles torrades i pelades , son uns 220 g.
2 Punys d'avellanes torrades i pelades , son uns 180 g.
1/2 litre d'oli d'oliva verge.
   Sal.
  Sucre.


Preparació :
 
1 Escalfar el forn a 210ºC.
1 Posar a bullir l'ou i les nyores en el cas de que en poseu en un casso amb aigua tapat .
2 Posar al forn ja calent els alls , els tomàquets i el pebrot vermell si ho fem amb pebrot.
3 Després de 12 minuts treure els alls del forn.
4 Treure els tomàquets i el pebrot del forn una vegada escalivats.
4 Treure les nyores i l'ou dur quan estiguin les nyores toves i hidratades.
5 Pelar els tomàquets i el pebrot.
5 Pelar l'ou dur i raspar la carn de les nyores.
6 Posar a la batedora les ametlles , les avellanes els tomàquets escalivats pelats , el pebrot escalivat , les nyores , l'ou dur , l'oli , un pessic de sucre i sal.
7 Batre-ho tot .
8 Corregir de sal i tornar a batre.



Que us aprofiti.

Cap comentari:

Publica un comentari